Om Lyx Rekond AB Lyx rekond AB - Din partner för professionell bilvård med passion och expertis!


Lyx Rekond AB är en bilvård verksamhet. Hos oss finns det erfarna och kompetenta medarbetare som drivs av passion för sitt arbete. Våra arbetare är specialiserade och utbildadade fordonsmekaniker samt bilförsäljare. För oss är det oerhört viktigt att du som kund blir nöjd av resultatet på din bil samt att du har upplevt ett bra kundbemötande.


Vårt mål är du som kund ska känna välbehag när du sätter dig i din bil som är ren och välvårdad. På Lyx Rekond AB går vårt arbete ut på att få din bil att vara i bra skick samt att återskapa nybilskänslan för dig som kund.


Vi använder oss miljömärkta rengöringsprodukter bl.a från ”Lahega” och ”Aksab Kemi” som skyddar bilen mot yttre och inre påfrestningar och som förlänger livslängden på din bil.

I vårt arbete ingår det olika typer av behandlingar, bl.a invändig Rekond, utvändig Rekond, polering, däckskifte m.m

Vi på Lyx Rekond AB samarbetar även med olika företag. Vi har ett nära samarbete med bilförsäljnings firman Familjebil-Center AB som ligger i samma lokal. Vi utför helrekonditionering på nyinkomna bilar som ska säljas. Vi samarbetar även med Reflex Autolack.


Besök gärna oss på Instagram! Kontakta oss för mer information eller kom på plats till Lyx Rekond AB på Siktgatan 3A, Vällingby.